Ervaringen

Kraamzorg Julianadorp Review

Wendy is een hele lieve betrokken kraamhulp die behalve goede professionale zorg ook veel oog had voor ons oudste kindje en ze zorgde voor een hele goede sfeer in huis. Dat wij na 1 jaar nog een verjaardagskaartje kregen van Wendy voor onze lieve Noor geeft nogmaals blijk van haar oprechte interesse en warmte. Heel erg bedankt lieve Wendy namens de hele familie.

Suzanne

Wendy is een fijne kraamverzorgster die zich gelijk aanpast aan de situatie. Ondanks dat het ons tweede kindje is, kwam ze midden in de nacht de opstart doen, zodat wij, voor ons gevoel fijn de eerste nacht door konden. De volgende ochtend stond ze weer fris en fruitig op de stoep en paste gelijk in ons gezin. Onze oudste kreeg de aandacht door middel van een spelletje, maar ook doordat ze hem bij de verzorging van onze dochter betrok. Onze hond kwam ook niets te kort, hier liep ze zonder problemen een rondje mee.

Voor ons als ouders, stond ze gelijk klaar als we haar nodig hadden of als ze dacht dat ze ons kon helpen. Ze heeft erg goed geholpen om de borstvoeding op gang te krijgen.

Al met al kijken wij heel fijn terug op de dagen dat Wendy in ons gezin was. Bij ons is het hoofdstuk zwanger worden en nog een kleintje mogen krijgen afgesloten, anders hadden we zeker bij de volgende zwangerschap Wendy weer willen hebben!

Sjoerd en Arjenne (ouders van Jort en Marit)

Wij hebben een hele fijne week gehad met Wendy. Het voelde allemaal heel vertrouwd en Wendy zorgde goed voor ons en alles. We hebben een week gehad waarbij wij echt hebben kunnen genieten. Onze oudste dochter was ook heel blij. Het was een kraamtijd waar wij met een goed gevoel op terugkijken! 

Jeroen en Luz, ouders van Anna en Eva

Wendy zorgde voor een fijne, gezellige en rustige week voor ons en de kleine. Toen wij voor de tweede keer ouders werden wist ik één ding zeker, Wendy moet weer onze kraamhulp worden! Wij zijn dankbaar en blij dat jij deel bent geweest van de mooiste weken van een nieuw begin!

Ouders van Roos en Bram